Loading…

Geld Lenen In België?

Vergelijk Belgische Kredietverstrekkers en vind de beste lening!
Bekijk kredietmaarschappijen

Kredietverstrekkers

Bij Meldpunt LGF kunt u verschillende kredietverstrekkers met elkaar vergelijken. Geld lenen gaat vandaag de dag een stuk moeilijker als vroeger. Als u geld wil lenen terwijl u op de zwarte lijst staat dan denken veel mensen dat het vrijwel onmogelijk is. Gelukkig is dit niet het geval. Er zijn kredietverstrekkers die consumenten een lening willen geven ondanks dat ze op de zwarte lijst staan. Over het algemeen zijn dit geen banken maar andere financiële instellingen. Geld lenen zonder bank is dus wel mogelijk, u moet alleen wat langer zoeken naar het juiste bedrijf. Om het u wat makkelijker te maken hebben wij de kredietverstrekkers op een rijtje gezet waardoor u alles makkelijk met elkaar kunt vergelijken.

 

 

Hello Bank

Bij deze bank kunt u terecht wanneer u dringend geld nodig heeft. Bij Hello Bank zijn er in vergelijking tot andere banken weinig voorwaarden aan de lening verbonden. Natuurlijk verschillende de voorwaarden per lening. Op basis van uw inkomen, het inkomen van uw partner en eventuele toeslagen die u ontvangt bepaalt Hello Bank de maximale hoogte van de lening. Voor meer informatie over Hello Bank kunt u hier terecht.

Krediet Partner

Bij Krediet Partner is het mogelijk om verschillende soorten leningen af te sluiten. Ook als u geen partner hebt, is er de mogelijk om een krediet te krijgen via deze verstrekker. Bij Krediet Partner kunt u een lening aanvragen om een woning te kopen of te renoveren, een autolening aanvragen of een lening voor een huwelijk. Dit zijn maar een paar voorbeelden van de verschillende leningen van Krediet Partner. Op Meldpunt LGF hebben wij een pagina gemaakt die veel meer informatie geeft over deze kredietverstrekker.

Auxifina

In alle grote Belgische steden kunt u een filiaal van Auxifina vinden. Zo zijn er filialen in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt. Dankzij de verschillende leningen die de bank aanbiedt vinden consumenten makkelijk een lening die bij ze past. Bij de minilening van Auxifina staat het kleine bedrag dat u leent vrijwel direct op uw bankrekening nadat de aanvraag is goedgekeurd. Voor meer informatie over deze Belgische bank, kunt u terecht op de speciale pagina die wij over deze bank hebben.

Credit Vite

Net als bij de bovenstaande instellingen is het ook bij Credit Vite verschillende leningen aan te vragen. Welke leningen en wat voor bedragen u kunt lening verschilt per persoon. Bij Credit Vite is het wel belangrijk dat u de rentepercentages van de leningen in de gaten houdt. Door deze percentages kan het bedrag dat u uiteindelijk moet terugbetalen veel hoger zijn.

Beobank

Voor een minilening, een hypothecairelening of een persoonlijke lening kunt u terecht bij Beobank. Bij een minilening kunt u een klein bedrag van maximaal €500 euro lening deze lening staat vaak snel op uw bankrekening. Bij een hypothecairelening gaat het om veel grotere bedragen en zijn er meer voorwaarden waar u aan moet voldoen. Bij een persoonlijke lening kunt u een krediet van rond de €500 tot €1000 lenen bij BeoBank.

Cetelem

Ook bij Cetelem kunt u kiezen uit diverse leningen. Kredieten kunt u makkelijk via de site van Cetelem aanvragen. Omdat er veel instellingen zijn, is het voor veel mensen lastig om een lening te kiezen die het beste bij hun past. Lees altijd alle voorwaarden goed door en verzamel zoveel mogelijk informatie.

Houd meldpunt LGF in de gaten voor het laatste nieuws omtrent leningen. Hierdoor weet u exact wat er op dit moment afspeelt.